[:bg]Дружество за ООН стартира проучване за ролята на гражданския сектор в изпълнение на Целите за устойчиво развитие[:]

[:bg]Дружество за ООН в България инициира преглед на всички стъпки и мерки, предприети от правителството и/или други национални институции и организации за изпълнение на Целите за устойчиво развитие на ООН в България, като систематизира и обедини усилията на всички. Резултатите ще бъдат представени на конференция на 25 януари 2018 г., с която ще отбележим и 70 години от създаването на Дружество за ООН в България.

Като неправителствена организация с дългогодишен опит, Дружество за ООН в България е убедено, че успехът на Програма 2030 за устойчиво развитие не би бил възможен без активното участие и отдаденост на гражданския сектор в страната. С цел да представим възможно най-обстойно работата и успехите на всички организации, посветили част от работата си на Целите за устойчиво развитие, се обръщаме към Вас с молба участвате в кратко допитване. Това ще спомогне както да представим постигнатите резултати до този момент, така и да канализираме усилията на всички институции и организации до 2030 г.

Помогнете ни да проучим и разпространим работата на неправителствения сектор по изпълнение на Целите за устойчиво развитие, като споделите опита на Вашата организация. Може да намерите допитването на този линк.

 [:]