[:bg]Закриващо събитие на МИКЦ „ЗаЕДНО“ [:]

0
895

[:bg]На 18 декември от 19:00 ч. Дружество за ООН в България организира закриващо събитие на Младежки информационно-консултантски център „ЗаЕДНО“

Кои са основните права на човека и как може да ги опазим? Как да разпознаем и предотвратим употребата на език на омразата? Що е то медийна грамотност и как да се ориентираме адекватно в потока от информация? Как всъщност можем да сме активни и отговорни, така че да градим светът си точно такъв, какъвто го искаме?

Това са само част от въпросите, на които търсиха отговори младежите в рамките на проекта. Събитието ще отбележи и 10 декември – Международният ден за правата на човека, а младежките делегати на България към ООН също ще споделят повече за това какво планират през своя мандат и как младите хора могат да бъдат активни и отговорни граждани не само на страната, но и света.

Събитието ще се проведе на 18 декември от 19:00 часа в залата на Cosmos Coworking Camp, ул. „Ангел Кънчев“ 3, гр. София. 

Входът е свободен, а формата за регистрация е тук. 

МИКЦ „ЗаЕДНО“ е проект на Дружество за ООН в България и се изпълнява с финансовата на подкрепа на Национална програма за младежта (2016-202) на Министерство на младежта и спорта.[:]