[:bg]Конференция “Бъдеще на образованието през неформалното учене“[:]

0
1051

[:bg]

22.02 (сряда) предстои да бъде посветен изцяло на младежката дейност и образованието в България. Народно читалище „Бъдеще сега 2006″ и техни колеги организират вълнуващи събития в София за всеки, който има интерес по темите.

Конференцията “Бъдеще на образованието през неформалното учене“ ще се проведе от 09:30 до 14:00 ч. в Музейко. Тя ще събере на едно място представители на образователните институции, младежки работници и всеки, който се интересува от промяната на образованието в България. Чрез интерактивни презентации, групова работа и практически работилници, екипът и гост-лекторите са замислили да превърнат конференцията в игровизирана беседа, на която ще се дискутира по следните теми: неформалното учене и иновации в образованието, младежките организации като подкрепа на формалната образователна система, важността да се изграждат личности умения в младите хора в училище и други. Допълнение към всичко това са безплатната разходка из Музейко и липсата на регистрация за събитието. Програмата можете да откриете тук

По-късно, между 19:00 и 20:00 ч. дискусията ще се пренесе в Литературен клуб перото. Там наред с игрите и разговорите ще се раздават безплатно наръчници за младежки работници и обучители, създадени от Огнян Гъдуларов, Богдан Романика и екипа на Бъдеще сега. Събитието във фейсбук откриете тук.

Повече за това как протече подобно събитие миналия месец във Варна, можете да прочетете тук.

 

 [:]