[:bg]Младежки икономически форум: Бъди успешен в България[:]

0
893

[:bg]15073495_1186861848046817_6663852371679049907_n

От  29 ноември до 1 декември 2016 в УНСС ще се проведе най-големият бизнес форум за студенти и млади хора в България.

За дванадесета година подред над 500 души ще се включат безплатно в Младежки икономически форум.

Събитието се организира от Студентски съвет при УНСС и цели да събере на едно място студенти и младежи от цялата страна с някои от най-успешните представители на бизнеса, икономиката и личностното развитие у нас.

Тридневната програма на МИФ2016 се състой от два типа събития- публични лекции и обучения.

Лекциите са публични, общодостъпни и не изискват предварителна регистрация.

По традиция гост-лекторите на събитието са някои от най-известните и успели личности от сферата на бизнеса и банковия сектор в страната. Тази година Стефан Шарлопов, Иван Василев (изпълнителен директор на TNT за България), Светлан Станоев от Бизнес институт и Юли Тонкин ще споделят своя опит за това как да бъдеш успешен в България.

Освен на лекциите, участниците във форума ще могат да се включат и в разнообразни практически обучения, водени от доказани експерти на големи компании у нас. Участието в тях също е безплатно, но е необходима  предварителна регистрация на официалния уеб сайт на форума. Програмата на МИФ 2016 предлага шест обучения:   

– „Karoll“ ще ни научат –  „Как да съставим портфолио от печеливши инструменти ?“.

– „Allianz“ се включват с една от най-важната част в бизнеса, а именно с успешното „Управление на проекти”.

– Как да бъдеш пръв ще ни разкажат „Каменица“ с  „Да бъдеш №1 за потребителя от първата бира на България“.

– Кои са най-важните  4 качества в работната среда според „AIESEC “ ще разберем от лекцията „One game. 60 minutes. Lots of experience. Are you up for it?“.

– CV-то и мотивационното писмо са важни по „Пътят до успешната кариера“  и поради това, професионалистите от „Job Tiger „ също се включват.

– „ABLE “ ще вземат участие с   „Предприемачески опит от първа ръка“ .

Срокът за регистрация в обученията на МИФ 2016 е 23 ноември (сряда), а всички одобрени участници ще получат имейл с потвърждение!

Повече информация за Младежки икономически форум можете да откриете на www.mif-unwe.org, както и на фейсбук страницата на събитието. [:]