[:bg]Участвай в 15-тата Международна младежка конференция[:]

0
1145

[:bg]

Интересуваш се от бъдещето на Европа, нейния Югоизток и от проблемите на младите хора, които живеят тук? Включи се в 15-тата Международна младежка конференция, която ще се проведе от 15 до 19 септември 2017 г. в гр. Крушево, Република Македония.

На конференцията ще имат възможност да присъстват до 58 участника от страните в Югоизточна Европа (Македония (държава-домакин), Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Гърция, Косово, Черна гора, Италия, Румъния, Сърбия, Словения) и Турция, както и гости-представители на партниращите младежки организации от Германия, Франция и Полша в ролята на ментори.

58 от вас ще имат възможност да получат стипендия за конференцията. Сумата покрива изцяло таксите за настаняване и храна, както и 80% от пътните разходи. Останалите участници, които желаят да присъстват, ще могат да се включат като сами поемат разходите си за настаняване, храна и пътуване, за което ще бъдат уведомени по имейл.

Международната младежка конференция търси:

  • младежки работници, младежки лидери, активни млади хора, както и представители на младежки мрежи;
  • свободни в периода на провеждане на конференцията;
  • владеещи английски – работният език по време на конференцията;
  • на възраст над 18 години.

Желаещите да кандидатстват трябва да попълнят онлайн формуляра за участие в конференцията. Набирането на участници ще продължи до 15 август, а организаторите ще се свържат с проявилите интерес до две седмици след тази дата.

При въпроси, пратете имейл до conference2017@krusevoconference.org.mk.

Материала подготви: Виктория Костова[:]