First News: Детският вестник, който спасява журналистиката

0
1758

 

Днес аз съм кореспондент по политическите въпроси към вестника. Бидейки на 18 години и тъкмо завършил колеж през юни, се чувствам изключително привилегирован да правя това. Обичам работата си, защото се опитвам да опаковам същите онези политически истории, които намирах за скучни като дете, във вълнуващи статии. Къде другаде младите хора могат да намерят достъпна и забавна информация за реконструкцията в парламента от миналата седмица?
Ако оставя личните преживявания настрана, в пазара съществуваше голяма празнина за заглавия като това и First News я запълва. Във време, в което медийната индустрия среща своя най-сериозен упадък, нашите читатели се увеличиха с повече от 18% за последните 12 месеца. Повече от милион деца (във Великобритания – бел.пр.) сега имат достъп до нашата висококачествена журналистика всяка седмица.

Калъм Джоунс

Източник и повече информация тук.

Онлайн издание на вестника тук.

SHARE
Previous articleДецата престават да познават природата?
Next articleАмериканският посланик в Либия умира по време на въоръжена атака
UNA News Bulgaria е онлайн медия с идеална цел, която представя широк кръг от международни и вътрешнополитически теми. Освен да се информирате за важните събития, случили се през седмицата, ще намерите и теми, които не се засягат толкова често в българското медийно пространство. Платформата е създадена и се поддържа изцяло от екип от млади хора, част от Дружество за Обединените нации в България.

NO COMMENTS