Глобален мониторингов доклад “Образование за всички” 2012

0
879

 

Както UNA News ви информира вчера, днес, 16 октомври 2012, UNESCO издава своя Глобален мониторингов доклад “Образование за всички“.

Разработен от независим екип и публикуван от UNESCO, Глобалният мониторингов доклад „Образование за всички“ представлява авторитетна референция, целяща да информира относно, да повлияе върху и да поддържа устойчива ангажираност относно движението „Образование за всички“.

Публикацията цели предимно вземащите решения на национално и наднационално ниво, но също така и всички, ангажирани с промоцията на правото на качествено образование – учители, групи на гражданското общество, НПО, изследователи и международната общност като цяло.

Източник и повече информация тук.

Пълният доклад тук.

SHARE
Previous articleРадован Караджич: “Трябва да бъда награден,а не съден.”
Next articleКартина от космоса: как хабим енергия?
UNA News Bulgaria е онлайн медия с идеална цел, която представя широк кръг от международни и вътрешнополитически теми. Освен да се информирате за важните събития, случили се през седмицата, ще намерите и теми, които не се засягат толкова често в българското медийно пространство. Платформата е създадена и се поддържа изцяло от екип от млади хора, част от Дружество за Обединените нации в България.

NO COMMENTS