Green-Go Contest: конкурсът на късометражните зелени идеи

0
635

Green-Go International Environmental Short Video Contest е за всички онези креативни хора, които се интересуват от екология и създаване на късометражни филми.

Конкурсът е спонсориран от CEEweb for Biodiversity, Divertiziti Association и Greenpeace Hungary и е част от Green-Go Short Film Festival.  В това второ издание на фестивала в Будапещ, имате възможността да създавате своите клипчета в области, касаещи биоразнообразието, енергията, замърсяването и още други. Естетика, оригиналност, силно послание – това е нужно за да бъдете оценен.

Крайният срок за участие е 18:00h на 5 Ноември 2012. Бъдете новатори, бъдете креативни, разпространете своята зелена идея!

източник и фотография:  http://greengofest.eu/

SHARE
Previous articleНемска стипендия помага на бежанците да станат отличници
Next articleЖени са подложени на принудително стерилизиране в Кения
UNA News Bulgaria е онлайн медия с идеална цел, която представя широк кръг от международни и вътрешнополитически теми. Освен да се информирате за важните събития, случили се през седмицата, ще намерите и теми, които не се засягат толкова често в българското медийно пространство. Платформата е създадена и се поддържа изцяло от екип от млади хора, част от Дружество за Обединените нации в България.

NO COMMENTS