Лидерът на “Хизбула” приканва за още протести

0
1429

Саид Хасан Насрала – лидерът на ливанското движение “Хизбула”, направи телевизионно изявление, като прикани за нови протести срещу “анти-ислямският” филм. Неделя вечер по телевизия “ал-Манар” лидерът заяви:

“Трябва да акцентираме, че мюсюлманите и християните трябва да следят и да не допуснат да възниква спор между държави или, където и да е в света.” Насрала добави: “Хората, които трябва да отговарят през закона, да се накажат и бойкотират, са тези, които са директно отговорни за филма и тези, които ги поддържат и защитават. А на преден план това са Съединените американски щати.”

В Ливан протестиращи в северният град, Триполи, нападнаха и опожариха ресторант на “KFC”, сблъсъците костваха живота на един, а още 25 са ранени.

Източник

Фотография

SHARE
Previous articleГенно модифицирани дървета заплашват горите
Next articleЕтиопия освобождава двама шведски журналисти
UNA News Bulgaria е онлайн медия с идеална цел, която представя широк кръг от международни и вътрешнополитически теми. Освен да се информирате за важните събития, случили се през седмицата, ще намерите и теми, които не се засягат толкова често в българското медийно пространство. Платформата е създадена и се поддържа изцяло от екип от млади хора, част от Дружество за Обединените нации в България.

NO COMMENTS