На лов за зелени идеи

0
968

Конкурс, провеждащ се успоредно в осем държави членки на ЕС, събира най-креативните еко-идеи. Финансирани от Европейските фондове ще бъдат три проекта, наградени с по 1000 евро. За първа година в България, конкурсът се организира от За Земята и СЕЕ Bankwatch Network.

Понятието „зелена идея” е широко, но това дава голямо поле на изява и свобода да развихрим въображението си за най- доброто хрумване. Важно е идеите да допринасят за опазването на околната среда, развитието на устойчив начин на живот или други еко-насоки. Проектите ще бъдат разгледани от жури, съставено от експерти в различни области на екологията. Най-хубавото е, че за участие се изисква единствено идея и мотивация, съвършено просто. Крайният срок за подаване на предложения е 1 Ноември.

Развихрете въображението си и реализирайте своите зелени идеи!

източник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1523157

фотография: http://www.fxbrowne.com/

 

 

SHARE
Previous articleКитай е новият образователен център
Next articleКакво застрашава живота на делфините в Черно море
UNA News Bulgaria е онлайн медия с идеална цел, която представя широк кръг от международни и вътрешнополитически теми. Освен да се информирате за важните събития, случили се през седмицата, ще намерите и теми, които не се засягат толкова често в българското медийно пространство. Платформата е създадена и се поддържа изцяло от екип от млади хора, част от Дружество за Обединените нации в България.

NO COMMENTS