Всичко, което трябва за знаем за климатичните промени

0
650

Интерактивен и креативен гид за фактите около глобалното затопляне, политиката, науката, технологиите и тяхното влияние върху климатичните промени.

Теми, които често са разисквани, но въпреки всичко обществото е крайно незапознато или в по-лошия случай – грешно информирано. Ето защо английският The Guardian предлага възможност да се информираме правилно.

С помощта на цветната схема, лесно могат да бъдат намерени отговори на въпроси като „Коя нация е най-силно отговорна за промените в климата” или „как климатичните промени влияят на дъждовните валежи”. Достатъчно е само да си изберете цветно поле с въпрос и да го натиснете. Отговорите са под форма на мини-статии, а някой от тях могат определено да изненадат.

http://www.guardian.co.uk/environment/interactive/2011/aug/15/everything-know-climate-change

SHARE
Previous articleДа бъдем еко-отговорни граждани : отпадъците
Next articleСирийски бежанци търсят подслон в Италия
UNA News Bulgaria е онлайн медия с идеална цел, която представя широк кръг от международни и вътрешнополитически теми. Освен да се информирате за важните събития, случили се през седмицата, ще намерите и теми, които не се засягат толкова често в българското медийно пространство. Платформата е създадена и се поддържа изцяло от екип от млади хора, част от Дружество за Обединените нации в България.

NO COMMENTS