[:bg]Включи се в младежко предприемаческо състезание![:]

0
974

[:bg]

Имаш идея как да създадеш един по-устойчив свят? Участвай в младежкото предприемаческо състезание, организирано от Goi Peace Foundation и Stiftung Entrepreneurship.

Тази глобална платформа дава възможност младежи на възраст между 15 и 35 години да покажат своята иновативност и предприемаческо мислене като изпратят към две категории най-добрите си идеи и проекти, които да са в подкрепа на Целите за устойчиво развитие. След като бъдат публикувани в сайта на инициативата, ще бъдат подложени на коментари и публично гласуване. Предложенията ще бъдат оценени въз основа на тяхната предприемаческа визия, осъществимост, иновативност, лидерство, социално въздействие и устойчивост. Крайният срок за кандидатстване е 31 юли 2017. Финалистите ще трябва да изпратят видео на техния проект до 31 август 2017.

Друга възможност към тази платформа е онлайн обучение по предприемачество. То е напълно безплатно. Тези курсове помагат да се придобият предприемачески умения и могат да подобрят участието в състезанието.

Повече информация можете да откриете тук.

 

Материала подготви: Диляна Недева[:]