Кариери

В UNA News Bulgaria вярваме, че младите хора в България имат потенциал, който трябва да се развива и представя пред обществото. Вярваме, че израстването и развитието е свързано с мотивация и сериозна работа.

Това, което ние ти предлагаме е възможност да откриеш себе си в писането, да се научиш на различни техники на създаване на журналистически и аналитични текстове, да изградиш работни навици и навици за ежедневно следене на информационния поток, да развиеш уменията ти за превод, да се запознаеш с дейността и работата на ООН и още много други умения, които ще са ти полезни в академичното и кариерното ти развитие. Нашият екип е съставен само от млади хора, част от тях са от Младежка секция към Дружество за ООН в България, другата част сте Вие – стажантите в UNA News.

Търсим теб – мотивиран, креативен млад човек с добра езикова култура, имащ интереси в областта на международните отношения, геополитиката, международната сигурност, климатични промени и екология, правата на човека, бежанците, дейностите на ООН, ЕС, НАТО.

Изпрати ни кратка мотивация на internship@una.bg, в която ни опиши с какво се занимаваш, какви са твоите интереси и защо би се присъединил към екипа ни. Стажът е неплатен и минималният срок за провеждането му е три месеца.

Можете да откриете актуалните ни предложения за стаж тук.