[:bg]Стани част от екипа на българските младежки делегати към ООН[:]

0
2584

[:bg]%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%b5%d0%ba%d0%b8%d0%bf-%d0%b1%d0%bc%d0%b4-2016

Българските младежки делегати към ООН /2016-2017/ обявяват конкурс за екип, който да се включи активно в реализацията на проекти и инициативи ОТ и ЗА млади хора в България по темите „образование“, „социално предприемачество“ и популяризиране на Целите за устойчиво развитие на ООН.

Кой може да участва?

Ако си млад и активен човек, който притежава „супер сили“ в една от сферите – IT, графичен дизайн, ПР, организация на събития, превод на текстове /от и на английски език/, ще се радваме да станеш част от нашия екип. Нужно е да можеш да отделяш до 2-3 часа на седмица и да се ангажираш с работата на екипа до края на 2017 г. Като част от екипа ще работиш за реализирането на събития, кампании и проекти, насочени към развитието на младите хора в България заедно с настоящите делегати Александра Мирчева и Ива Цолова и с Дружество за ООН в България.

Защо да се включиш?

Участието в екипа на младежките делегати е чудесна възможност за всеки, който търси нови предизвикателства и каузи и има желание да бъде доброволец в сферата на младежките дейности и неправителствения сектор. Ще работиш в динамична и гъвкава среда, изпълнена с много възможности за развитие на конкретни умения за работа в екип и ефективна комуникация, както и да участваш в инициативи и проекти на национално и международно ниво, свързани с дейностите на младежките делегати. В края на 2017 г. като член на екипа ще получиш сертификат, удостоверяващ активното ти включване и принос към работата на младежките делегати.

Как да кандидатстваш?

Единствената стъпка, която трябва да направиш, е да разкажеш повече за себе си и най-вече да покажеш мотивацията си да си част от екипа в електронната форма на този линк: https://goo.gl/forms/KLSBoHDB2kzmnNwH2 . Изпрати отговорите си не по-късно от 18:00 ч. на 8.11.2016 г. Младежките делегати ще разгледат всички кандидатури и ще се свържат с кандидатите, които отговарят на търсения профил, за кратко телефонно интервю. Екипът на българските младежки делегати към ООН /2016-2017г/ ще бъде обявен на 10.11. 2016 г.

Повече информация за програмата „Български младежки делегат към ООН“, можете да намерите тук:

http://bgyouthdelegate.org/

 [:]