Youth Speak Forum: Превърни вдъхновението в действие

0
1357

j

София, България – 8ми Октомври. Мястото е Интер Експо Център, а събитието,организирано от AIESEC в България, което не бива да пропускате е YouthSpeak Forum. Посветено на Целите за Устойчивото Развитие (SDGs) на Организацията на Обединените нации, то предоставя възможността, не само да се дискутират актуални проблеми, но и да се създадат решения за тях.

j1

Форумът събира на едно място млади активни хора и утвърдили се лидери. Структуриран е по модела: Вдъхнови (Inspire), Ангажирай (Engage), Действай (Act). Модел, чрез, който делегатите ще имат възможност да научат от кратки и мотивиращи лекции повече за Целите за устойчиво развитие, и в частност за трите най-актуални за България; да участват в разнообразни работилници, в които младежта и бизнесът си взаимодействат и не на последно място, да приложат наученото в създаването на реални стъпки за действие, които ще допринесат за по-добро бъдеще.

%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d1%82%d0%b0%d1%84%d1%87%d0%b8%d0%b5%d0%b2%d0%b0

Дружество за ООН в България ще бъде партньор на събитието. Гост-лектор в откриването на форума ще бъде Илина Мутафчиева, проектен мениджър в Дружество за ООН. В рамките на събитието ще бъдат представени дейностите на организацията, свързани с Целите за устойчиво развитие, а всички участници ще могат да посетят щанда на Дружество за ООН в България и да научат повече.