Участвайте в младежко предприемаческо състезание

competish

Състезанието Youth Citizen Entrepreneurship Competition дава възможност за участие на ученици и млади хора на възраст 15-35 години, които да развият своя предприемачески потенциал и креативност. Младежите могат да изпращат своите иновативни идеи и проекти свързани със социално предприемачество в подкрепа на изпълнението на Целите за устойчиво развитие. Идеите и проектите публикувани на сайта на инициативата, ще бъдат гласувани и подложени на коментари от посетителите на сайта.

Състезанието се организира от Goi Peace Foundation, Stiftung Entrepreneurship Berlin и Digital Experts United, в партньорство с Университета на мира на ООН в Коста Рика, Програмата на ООН за глобално действие, Международната организация на труда и Програма на ЮНЕСКО за образование за устойчиво развитие.

Напълно нов компонент от инициативата е възможността за участие в безплатна програма за обучение по предприемачество през април. След приключване на обучението участниците ще получат сертификат за предприемачество от Берлинската фондация за предприемачество.

Повече информация за състезанието може да намерите на уеб сайта на Youth Citizen Entrepreneurship Comptition.

SDGs-GlobalGoalsForSustainableDevelopment-05 (1)