Протести в цяла България: “Не искаме Пеевски за шеф на ДАНС”

0
668

969711_672397152775705_960399428_n

 

Стара Загора: Часове след избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС жители на града сформираха протест с лозунг “Не искаме Пеевски за шеф на ДАНС”. Недоволните граждани скандираха също “Долу правителството”.

За по-малко от час в социалната мрежа се сформира и група под същото мото: „Не искам Пеевски за шеф на ДАНС”. Към момента повече от 12 500 души са заявили готовност да присъстват на организираните в цялата страна протести. За Стара Загора часа бе 18:30, а мястото пред общината.

Депутатите избраха Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Предложението беше направено в пленарна зала от премиера Пламен Орешарски.

Източник

SHARE
Previous articleНаводненията може да струват на Германия 12млрд. евро
Next article3ти ден продължават протестите в цялата страна
UNA News Bulgaria е онлайн медия с идеална цел, която представя широк кръг от международни и вътрешнополитически теми. Освен да се информирате за важните събития, случили се през седмицата, ще намерите и теми, които не се засягат толкова често в българското медийно пространство. Платформата е създадена и се поддържа изцяло от екип от млади хора, част от Дружество за Обединените нации в България.

NO COMMENTS